Hvem er vi?

Selskapet ble i 1987 startet som et enkeltpersonforetak av Jo Gisle Strand. I 1997 ble det dannet AS, og i 2000 byttet selskapet navn til Tømrermester Jo G. Strand AS.  Daglig leder og hovedaksjonær er Jo Gisle Strand. 

Vi er et entreprenør-firma som holder til i Alta, med arbeidsområde hovedsakelig i Finnmark og Nord-Troms. I årenes løp har firmaet bygget alt fra hytter til leilighetsblokker, vi har også hatt flere prosjekter for oppdrettsnæringen. Vi har lang erfaring innen feltutbygging, bolighus, boligblokker, skoler, barnehager, forretnings/lagerbygg og butikker/restauranter. Hovedsakelig har vi basert oss på det private markedet hvor vi leverer "nøkkelferdige" produkter og totalentrepriser. Vi har i tillegg en egen serviceavdeling som utfører mindre oppdrag på kort varsel.

Hos våre ansatte finner du høy kompetanse og mange års erfaring, blant annet: 1 Mesterbrev, 8 Svennebrev i tømrerfaget og 2 Fagbrev i betongfaget. Vi yter høy kvalitet og stor fleksibilitet. Vårt ønske er at Tømrermester Jo G. Strand AS ikke bare skal sees på som et bedriftnavn, men også et kvalitetsstempel.

I 2014 inngikk firmaet en avtale med Systemhus Norge om å bli forhandler. Det å inngå en slik avtale åpner opp en rekke nye muligheter for oss som bedrift. Med et stort støtteapparat og mange dyktige samarbeidspartnere i ryggen  vil du som kunde få et bedre tilbud med mange flere valgmuligheter.   

Tømrermester Jo G. Strand AS har mange års erfaring innen eiendomsutvikling hvor vi regulerer områder for utbygging. Vi har stadig pågående prosjekter! 

Vårt mål er å bli best innenfor vårt felt!


De ansatte

Vi har dyktige ansatte med stor interesse for faget, de er alle klar for å hjelpe deg med hele ditt prosjekt fra A-Å!

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Tømrermester Jo G. Strand AS skal ikke bare være et bedriftnavn, det skal også være et kvalitetsstempel.

Vi er fleksibel og setter våre kunder i fokus, her kan du lese noen tilbakemeldinger. 

Våre samarbeidspartnere

Vi har mange dyktige samarbeidspartnere med på laget, det er en av grunnene til at vi har spesialisert oss på å levere totalentrepriser. Vi stiller samme høye krav om kvalitet og fleksibilitet til våre samarbeidspartnere, som vi har til oss selv. Dette skal gjøre at du som kunde føler deg trygg på at du for levert kvalitet hele veien uten overraskelser!